Iris Panzió
Kikapcsolódás

Hogy a nálunk töltött idő minél kellemesebben teljen, vendégeink széleskörű kikapcsolódási lehetőségek közül válogathatnak.

A panzióban vendégeink élvezhetik a finn szaunát, az általános vagy gyógymasszázst és a pezsgofürdőt. A belső gyepes udvarban a gyerekek biztonságban játszadozhatnak.

Borvizes gyógyfürdő és szakorvosi ellátás használata lehetséges a 20 percnyi távolságra lévő gyógykezelési központban.

A festői környezetnek köszönhetően nagyon szép gyalogtúrákat lehet szervezni, különböző jelzett útvonalakon. Tusnádfürdő környéke felderitésére a legjobb lehetőség nyáron a lovas sétakocsi, télen pedig a lóvontatta szán.

A sportolni vágyóknak lehetőségük nyílik teniszezni, futballozni, korcsolyázni vagy szánkózni. A városi sportcsarnokban mindennemu teremsport gyakorolható.

Tusnádfürdő környéke felderitésére a legjobb lehetőség nyáron a lovas sétakocsi, télen pedig a lóvontatta szán. Egy- két óra autózással nagyon sok hires helyet vagy települést látogathatnak meg vendégeink. Ilyenek Csikszereda és Csiksomlyó(30 km), Madéfalva (45 km), Sepsiszentgyörgy (30 km), Kézdivásárhely (30 km), Brassó (70 km), a Gyilkos- tó és a békási szoros (100 km), a csángóvidék a történelmi magyar határral(70 km), Nyergestető (15 km), a törcsvári kastély (120 km) és mások.

Panziónkban szélessávú wireless Internet csatlakozási lehetőséget biztosítunk.

A panzió belső udvarában svéd minigolfpálya van felszerelve, minden kellékkel.